Πληθωρική παρουσία!!!
400γρ.
σπανάκι baby
1
ματσάκι ρόκα
5-6
φέτες μπέικον
1/2 κούπα αμύγδαλο λευκό καβουρδισμένο
Κρουτόν
ή ψωμί μπαγιάτικο κομμένο σε μικρά κυβάκια
½ κούπα ρόδι
100
γρ. γραβιέρα κομμένη σε λεπτές φλούδες
Για τη βινεγκρέτ
7
κ.σ. ελαιόλαδο
2
κ.σ. balsamiko
1
κ. γλ. μέλι
1
κ. γλ. μουστάρδα
αλάτι
Εκτέλεση
Πλένουμε
και στεγνώνουμε πολύ καλά το σπανάκι και τη ρόκα.
Καβουρνίζουμε
σε αντικολλητικό τηγάνι πολύ καλά το μπέικον και το κόβουμε σε κομμάτια.
Ψήνουμε
τα κυβάκια ψωμιού στο φούρνο για 10΄να τραγανίσουν.
Ανακατεύουμε
σε πιατέλα το σπανάκι με τη ρόκα και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά το μπέικον,
το αμύγδαλο, τα κρουτόν, το ρόδι και τέλος τη γραβιέρα.
Σε
σέικερ ανακινούμε το λάδι με το balsamiko, το
μέλι, τη μουστάρδα και το αλάτι.
Περιχύνουμε
τη βινεγκρέτ στη σαλάτα και ανακατεύουμε απαλά.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου