Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012

Ντοματόσουπα

Φωτιά στα ... κόκκινα!!!


 
Υλικά:
5-6 ώριμες ντομάτες
½ φλ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ολόκληρο
1lt. Νερό
1/3 της κούπας ρύζι
3-4 φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τις ντομάτες από τις φλούδες τους και τις αλέθουμε στο multi.
Βράζουμε το χυμό τους μαζί με το νερό, το λάδι, το κρεμμύδι και το σκόρδο για 30΄ σε μέτρια θερμοκρασία.
Αφαιρούμε το σκόρδο και προσθέτουμε το ρύζι, το βασιλικό, το αλάτι και το πιπέρι.
 Συνεχίζουμε το βράσιμο της σούπας για ακόμα 10’-15΄.
Τη σερβίρουμε ζεστή με φρυγανισμένο ψωμί αλλά τρώγεται ευχάριστα και κρύα.



Καλή επιτυχία!
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...