Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

Πατάτες αλλιώτικα «τηγανισμένες»


Υλικά
2-3 πατάτες
2 κ.σ. λάδι
Αλάτι

Εκτέλεση:
Κόβουμε ομοιόμορφα τις πατάτες όπως τις τηγανιτές.
Τις τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα, τις αλατίζουμε, βάζουμε το λάδι και τις ανακατεύουμε καλά να λαδωθούν όλες οι πατάτες.
Απλώνουμε τις πατάτες σε όλη την επιφάνεια του ταψιού χωρίς να βρίσκεται η μία πάνω στην άλλη. 
Ψήνουμε στον αέρα στους 200ο C για 30΄ περίπου μέχρι να ροδοκοκκινίσουν καλά.
Καλή επιτυχία!
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...