Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ρολά με λουκάνικα

Ιδανικό  σνακ για κάθε στιγμή!!!





Υλικά
1 φύλλο σφολιάτα
4 χωριάτικα λουκάνικα ψιλοκομμένα
1 πακέτο τυρί κρέμα
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
¼ της κούπας ελαιόλαδο
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
½ ντομάτα ψιλοκομμένη
λίγο τυρί τριμμένο


Εκτέλεση
Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το λουκάνικο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. 
Ρίχνομε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε για 3΄περίπου.
Αφήνουμε να κρυώσει ελαφρά το μίγμα.
Ανοίγουμε το φύλλο σε πάγκο εργασίας και το κόβουμε στη μέση κατά μήκος.
Απλώνουμε σε κάθε φύλλο τη ½ γέμιση, τη ντομάτα, το τριμμένο τυρί και τυλίγουμε σε ρολό.
Χωρίζουμε το καθένα σε κομμάτια πάχους 2,5 εκ.
Τοποθετούμε τα ρολά σε 2 ταψιά με αντικολλητικό χαρτί πατώντας τα με την παλάμη μας να πλατύνουν.
Ψήνουμε στους 180ο C στον αέρα για 15΄περίπου μέχρι να ροδίσουν.
Τα σερβίρουμε ζεστά αλλά είναι ιδανικό σνακ για κολατσιό στο σχολείο των παιδιών.  
Γίνονται περίπου 30 ρολάκια.

Καλή επιτυχία!
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...