3 μπριζόλες χοιρινές
1/3 της κούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
400 γρ. μανιτάρια
κομμένα σε φέτες
½ κούπα άσπρο κρασί
½ κούπα ντομάτα κονκασέ
1 σκελίδα σκόρδο
Αλάτι- πιπέρι
Μαϊντανό
ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Χρόνος εκτέλεσης 20 λεπτά
Δυσκολία οοοο
Ζεσταίνουμε στο τηγάνι το λάδι και
σοτάρουμε τις μπριζόλες και από τις δύο μεριές.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα
μανιτάρια και όταν σοταριστούν σβήνουμε με το κρασί.
Μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε τη
ντομάτα κονκασέ, βάζουμε αλάτι, πιπέρι και σιγοψήνουμε για 10 με 15 λεπτά περίπου,
γυρίζοντας τις μπριζόλες μέσα στη σάλτσα.
Όταν δέσει η σάλτσα προσθέτουμε το μαϊντανό
και σερβίρουμε σε πιάτο με ρύζι ή πατάτες.
Καλή επιτυχία!

Καλώς το, το κορίτσι μας!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝομίζω πως πολύ ευχαρίστως θα... τσάκιζα την πρότασή σου!
;-)
Φαίνεται μούρλια! 'Γεια στα χεράκια σου!
ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!
τελειο φαι!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΧρωματα κι αρωματα! Αγαπημενο πιατο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή εβδομάδα,
καλή συνέχεια στη μέρα σου!
Φιλια πολλά :)