Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

Μπριζόλες χοιρινές κρασάτες στο τηγάνι με μανιτάρια


Οι μεθυσμένες!!!

Υλικά
3 μπριζόλες χοιρινές
1/3 της κούπας ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
400 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
½ κούπα άσπρο κρασί
½ κούπα ντομάτα κονκασέ
1 σκελίδα σκόρδο
Αλάτι- πιπέρι
Μαϊντανό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση
Μερίδες 3
Χρόνος εκτέλεσης 20 λεπτά
Δυσκολία οοοο


Ζεσταίνουμε στο τηγάνι το λάδι και σοτάρουμε τις μπριζόλες και από τις δύο μεριές.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τα μανιτάρια και όταν σοταριστούν σβήνουμε με το κρασί. 
Μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε τη ντομάτα κονκασέ, βάζουμε αλάτι, πιπέρι και σιγοψήνουμε για 10 με 15 λεπτά περίπου, γυρίζοντας τις μπριζόλες μέσα στη σάλτσα.
Όταν δέσει η σάλτσα προσθέτουμε το μαϊντανό και σερβίρουμε σε πιάτο με ρύζι ή πατάτες.

                                                                                                                                 Καλή επιτυχία!
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια:

  1. Καλώς το, το κορίτσι μας!
    Νομίζω πως πολύ ευχαρίστως θα... τσάκιζα την πρότασή σου!
    ;-)
    Φαίνεται μούρλια! 'Γεια στα χεράκια σου!
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρωματα κι αρωματα! Αγαπημενο πιατο!
    Καλή εβδομάδα,
    καλή συνέχεια στη μέρα σου!
    Φιλια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...