Δράκαινα …εν όψη
Υλικά για μία μερίδα
Δράκαινα-ψάρι 300γρ.
αλεύρι
αλάτι
ελαιόλαδο
βραστά χόρτα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε την
κοιλιά και τα λέπια του ψαριού.
Αν έχουμε Δράκαινα αφαιρούμε με προσοχή τα αγκάθια από τη ράχη της.
Κόβουμε σε
κομμάτια, αλατίζουμε και αλευρώνουμε.
Βάζουμε λάδι σ’ ένα τηγάνι και μόλις ζεσταθεί
καλά, τηγανίζουμε το ψάρι απ’ όλες τις μεριές.
Σερβίρουμε με βραστά χόρτα.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου