Βγαίνει και σε φα…μπεζ και σε φα…μωβ???
1 φαγκρί 300γρ. περίπου
1 ντομάτα κομμένη σε
μεγάλα κομμάτια
½ κρεμμύδι χοντροκομμένο
½ πράσινη πιπεριά
χοντροκομμένη
1 πατάτα μέτρια
χοντροκομμένη
1/3 της κούπας λάδι
ρίγανη, αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε το εσωτερικό
του ψαριού και τα λέπια του.
Τοποθετούμε όλα τα υλικά
στη λαδόκολλα και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε λίγα απ’ τα
λαχανικά στο εσωτερικό του ψαριού για να μη γίνει στεγνό.
Kλείνουμε σε
φάκελο.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε
εξωτερικά αλουμινόχαρτο για να ήμαστε
σίγουροι πως δε θα ανοίξει κατά το ψήσιμο.
Σε ένα μικρό πυρέξ βάζουμε
το φάκελό μας και ρίχνουμε μέσα ελάχιστο νερό.
Ψήνουμε στους 200ο
C για 1 ώρα περίπου.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου