Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Μιλφέιγ


Ακαταμάχητο!!!



Υλικά
2 πακέτα σφολιατίνια
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής για Μιλφέιγ (190γρ.)
1 φάκελο άνθος αραβοσίτου στιγμής με άρωμα βανίλιας (62γρ.)
1 lt. γάλα φρέσκο
1 κουτί φυτική σαντιγί
1 κ.σ. ζάχαρη άχνη
ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα


Εκτέλεση
Τοποθετούμε για 30΄τη φυτική σαντιγί στον καταψύκτη.
Κόβουμε στη μέση τα σφολιατίνια και στρώνουμε τον πάτο ενός ταψιού.
Χτυπάμε σε μπολ τη κρέμα ζαχαροπλαστικής για Μιλφέιγ με το άνθος αραβοσίτου και το γάλα για 5΄περίπου να πάρουμε μια σχετικά σφικτή κρέμα.
Απλώνουμε τη μισή ποσότητα της κρέμας πάνω από τα σφολιατίνια.
Ακολουθεί ξανά στρώση με σφολιατίνια και κρέμα.
Χτυπάμε στο μίξερ για 3΄τη σαντιγί να πάρει όγκο και προσθέτουμε τη ζάχαρη. 
Συνεχίζουμε το χτύπημα για 1΄ και στρώνουμε τη σαντιγί πάνω από την κρέμα.
Θρυμματίζουμε όσα μπισκότα μας περίσσεψαν στην επιφάνεια του γλυκού και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.

Καλή επιτυχία!
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...