Έτσι απλά!
2 φιλέτα ψαριού
½ κούπα λευκό κρασί
2 κ.σ. μουστάρδα
αλάτι, πιπέρι
1/4 της κούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Τοποθετούμε τα φιλέτα σε μικρό πυρέξ, αλατίζουμε και πιπερώνουμε.
Προσθέτουμε και απλώνουμε πάνω στα φιλέτα τη μουστάρδα.
Περιχύνουμε το κρασί και το ελαιόλαδο.
Ψήνουμε στον αέρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 30΄.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου