Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

Φιλέτα ψαριού με λευκό κρασί και μουστάρδα


Έτσι απλά!



Υλικά
2 φιλέτα ψαριού
½ κούπα λευκό κρασί
2 κ.σ. μουστάρδα
αλάτι, πιπέρι
1/4 της κούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Τοποθετούμε τα φιλέτα σε μικρό πυρέξ, αλατίζουμε και  πιπερώνουμε.
Προσθέτουμε και απλώνουμε πάνω στα φιλέτα τη μουστάρδα.
Περιχύνουμε το κρασί και το ελαιόλαδο.
Ψήνουμε στον αέρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 30΄.

Καλή επιτυχία!
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...