Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012

Αβγόφετες


 Για πρωινό και δεκατιανό!



Υλικά:
1 αβγό
3 φέτες ψωμιού
1/3 της κούπα γάλα
2 πρέζες ρίγανη
αλάτι
λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:
Σε μια πιατέλα βάζουμε όλα τα υλικά εκτός απ’ το ψωμί.
Ανακατεύουμε με πιρούνι να ενωθούν.
Βουτάμε τις φέτες ψωμιού στο μίγμα απ’ τη μία μεριά για 1΄ και γυρίζουμε να απορροφήσουν το μίγμα και απ’ την άλλη μεριά.
Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο λάδι και τοποθετούμε όσες αβγόφετες χωράνε.
Τις τηγανίζουμε σε μέτρια θερμοκρασία, να ροδοκοκκινίσουν και απ’ τις δυο μεριές.
Τις ακουμπάμε για λίγο σε χαρτί κουζίνας 
και είναι έτοιμες για σερβίρισμα!

Σημείωση:
Γίνονται 3 αβγόφετες.

Καλή επιτυχία!
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...